Lisztmentes palacsinta áfonyával

IMG_20140802_084815

Olvasd el más nyelven: español

Mielőtt áttértem volna a teljesen nyers vegán étrendre, nagyon sokszor ezt reggeliztem. Olyan íze van, mint az igazi amerikai pufi palacsintának, csak ez az egészséges változat. Tele van fehérjével, szóval ha sportolsz mindenképpen probald ki ezt a reggelit!

Hozzávalók – 1 személyre
3 tojásfehérje
30 g zabpehely

1 kanál útifű maghéj
1 banán
csipetnyi fahéj
10-15 áfonya
1 kanál kókuszolaj

Ha vegán palacsintára vágysz, akkor a tojásfehérjét chia maggal helyettesísd (1 kanál chia + 3 kanál víz = 1 tojás)

Elkészítés

Verd fel a tojásfehérjét habosra, majd add hozzá a zabpelyhet. Egy villával pépesísd a banánt, és keverd hozzá a masszához. Add hozzá a fajéjat, útifű maghéjat és az áfonyát is.
Egy serpenyőben melegitsd fel a kókuszolajat közepes lángon, es süsd aranybarnára a palacsinta mindkét oldalát.
Én jobban szeretem egy tányérral megfordítani, mert ez a palacsinta könnyen szétesik.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s