Hajdinás, diós, nyári gyümölcsös kása

Az egyik kedvenc reggelim ez a nyers, fehérjében gazdag és nagyon tápláló reggeli. Tele van energiával, a legtermészetesebb módon. Ez a reggeli az egyik legjobb módja,  hogy egy jól induljon a nap, és teljes erővel!

995072_403065549844942_6575329028064763684_nOlvasd el más nyelven: español

Hozzávalók – 4 személyre

1 bögre hajdina – amit beáztattál egy éjszakára
3/4 bögre dió –  amit beáztattál egy éjszakára
1 vainila rúd
2 kanál méz, agavé szirup, vagy más édesítő
3  nektarin, öszibarack
2 sárgabarack

A tetejére
Amilyen gyümölcsöt szeretnél! Lehet szilva, málna, áfonya etc

Elkészítés

Egy konyhai géppel pépesísd a hajdinát és a diót. Vágd össze a gyümölcsöket, es add hozzá a masszához a mézzel együtt. Vágd ketté hosszában a vanilia rúdat, és egy késsel szedd ki a magvacskákat, ezt is keverd bele a masszába. Jól turmixold össze.
A kását szórd meg gyümölccsel tálalás előtt, jó étvágyat!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s