Mandulatej

IMG_20140802_095644

Olvasd el más nyelven: español

A mandulatej meg fogja változtatni az életedet! Nagyon könnyen elkészíthető, és sokkal egészségesebb és könnyebben emészthető, mint a tehéntej.

Hozzávalók:

1 bögre nyers mandula (nem piritott, nem sózott!!!)
víz
méz, agavé szirup

Elkészítés:

1. Áztasd be a mandulát egy éjszakára / 8 órára.
2. Mosd meg őket.
3. Tedd a megmosott mandulát egy turmixba és adj hozzá 3 bögre vizet. (1 adag mandulához – 3 adag vizet)
4. Turmixold 30- 60 másodpercen át.
5 Egy vékony anyagot (például molino) teríts egy tálra, és öntsd rá a turmix tartamlmát.
6. Fogd meg az anyagot, es nyomkod ki belole a levet. Kóstold meg! Tegyél bele 1-2 evőkanal mézet ha nem elég édes neked!

*A hütőben 3-4  napig eláll. Fogyasztás előtt rázd fel!

Ne dobd ki a mandulapépet, nagyon sok mindenre felhasználhatod, például kekszek, hamburgerek, krékerek, szószok készítésere. Probald ki a nyers kenyeret! Ha izlett a mandulatej, biztos tetszeni fog a nyers rizstej is!

almond milkhun

 

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s