Hideg görögdinnye és paradicsom leves

Az utóbbi időben nagyon sokat késztettem el ezt a levest. Kevesebb mint 5 perc alatt elkészűl, nagyon finom és könnyen telit.

image (3)

Olvasd el más nyelven: español

Hozzávalók – 4 személyre

1 kg görögdinnye
4 érett fürtös paradicsom
2 kanál extra szűz olivaolaj
1 kanál balzsamecet / frissen csavart citrom leve
csipet só, bors
1 pohár víz
friss bazsalikum

Elkészítés

1. A bazsalikum kivételével mindent turmixolj össze 30-60 másodpercen át.
2. Tedd a hütőbe/fagyasztóba kb 1 órára, hogy jó hideg legyen.
3. Tálaláskor szórd meg frissen vágott bazsalikummal.

Tipp: ha a fagyasztott dinnyét használsz, akkor nem kell a hütőbe rakni a levest, hogy lehűljon!

image (4)

 

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s