Tisztító, méregtelenítő zöld lé

IMG_20140922_192746Hozzávalók – 1 személyre
1 maréknyi spenót vagy sóska
3 szál sárgarépa
2 szál zeller
1 uborka, vagy fél kígyóuborka
1 alma

Elkészítés
1. Tisztísd meg a zöldségeket, és vágd őket kisebb darabokra ha szükséges.
2. Egy zöldségprés segítségével csavard ki a levüket.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s